Contacteer ons

 

logo-additto-zwart-transparant.png

  

ADDITTO LUBRICANTS is distributeur van smeermiddelen, motoroliën, vetten en koelvloeistoffen van de kwaliteitsfabrikanten ARDECA, PETRONAS, RMC Lubricants en ROWE

Deze webshop richt zich enkel tot professionelen in automotive en industrie. Geactualiseerde productprijzen per verpakking worden getoond nadat u zich met uw bedrijfsgegevens bij ons hebt geregistreerd. Als invoerder en distributeur kopen wij kwalitatieve smeermiddelen rechtstreeks aan bij een selecte groep van oliefabrikanten. Wij verkopen uitdrukkelijk niet rechtstreeks aan particulieren maar verwijzen hen graag door naar onze verdelers.  

De producten op onze webshop zijn de meest courante producten van onze leveranciers. Niet al hun producten staan online of zijn op voorraad. Bent u op zoek naar een product dat u niet kan terugvinden in onze webshop? Of wenst u grotere volumes vanaf 1.000 liter of meer te bestellen? Neem dan aub contact met ons op op onderstaande coördinaten.

Indien u wenst kan u ook onze fysieke winkel in Herk-de-Stad bezoeken en goederen bij ons afhalen, bij voorkeur op afspraak met Piet Mulkers op het nummer 013 55 10 28. Wij staan voor u klaar op werkdagen van ma tot vr van 9u00 tot 17u00. Adres: Kerkstraat 75 3540 Herk-de-Stad.

Ons medewerkers David en Sander van ons technisch-commercieel team komen graag en vrijblijvend bij u langs om u in detail te informeren over onze merken en de technische specificaties van onze producten. Bent u op zoek naar een smeermiddel maar bent u niet zeker welk product u moet kiezen? Wenst u meer uitleg te krijgen over de verschillende OEM-vrijgaven en goedkeuringen van autofabrikanten en machinebouwers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Contacteer ons telefonisch:

  • Technisch & productadvies automotive: David Franssens 0468 53 19 45
  • Technisch & productadvies industrie: Sander Luyten 0468 27 57 74
  • Bestellingen, leveringen, facturatie en administratie: Piet Mulkers: 013 55 10 28

Contacteer ons per mail: info@additto-lubricants.be

Bedankt voor uw interesse en vertrouwen!

 

Team Additto 

team-additto-lubricants-1.jpg

team-additto-lubricants-3.jpg

 

logo-additto-zwart-transparant.png

ADDITTO LUBRICANTS - Mulkers nv | Kerkstraat 75 3540 Herk-de-Stad | BTW BE 0434.225.844

Webshop: www.additto-lubricants.be | Website: www.additto.be | E-mail: info@additto-lubricants.be